WALL ON EUROOPAN JOHTAVA MASKIEN VALMISTAJA

Kaikki maskimme valmistetaan käsityönä Suomessa - Sinulle

TARJOAMME TÄYDEN PALVELUN KAIKISSA MAALIVAHTIEN MASKEJA KOSKEVISSA ASIOISSA

Uusien maskien ja varaosien myynnin lisäksi palveluumme kuuluu myös uusien sekä käytettyjen maskien maalaus ja huolto. Maskisi merkillä ei ole väliä, Wall-maalarit maalaavat kaikki maskit rautaisella ammattitaidolla ja huoltomme tekee vaikka uudet pehmusteet vanhaan maskiisi.

Maalaukset suoritetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Galleriastamme voit valita mallin, tai etsiä vinkkejä siitä, millaisen maskin haluat. Vain mielikuvitus on rajana.

Maalauksen yhteydessä teemme halutessasi maskiisi myös muut tarvittavat huollot (ruuvit, remmit, pehmusteet ym.) varaosien hinnalla.

Toimita siis maskisi meille maalattavaksi ja saat siihen uuden ilmeen. Voit käyttää maalauksen suunnittelussa apuna suunnittelupohjaa, joka löytyy täältä (lataamiseen tarvitaan acrobat reader).

Kaikkiin Wall-maskeihin on saatavilla myös FBP-remmisarja (full back plate), joka mahdollistaa maalausten paremman näkyvyyden takalevyssä.

Maalausten hinnoittelussa käytämme viittä eri hintaryhmää:

HR 1 129,00 €
HR 2 249,00 €
HR 3 349,00 €
HR 4 449,00 €
HR 5 599,00 €

 

Galleriamme esimerkeistä voit vertailla eri hintaryhmien maalauksia. Maalauksen hinta ilmoitetaan sen jälkeen, kun olemme saaneet luonnoksen tai kuvauksen haluamastasi maalauksesta. Vanhan maskin ja muun kuin Wall merkkisen maskin uudelleenmaalauksesta veloitamme normaalin maalaushinnan lisäksi 69 euroa pohjustus- ja purkukuluja.

 

Yhteystiedot

Wall Maskit | Kihniöntie 55 | 39820 Kihniö | Suomi - Finland | Email: wall@wallmask.fi | Website: www.wallmask.fi